Celeste Buckingham: „Trikrát do týždňa cvičím a cez víkend chudne aj pes.“

NETKY.SK • 11 Jún 2022, 08:00 • 2 min
Celeste Buckingham: „Trikrát do týždňa cvičím a cez víkend chudne aj pes.“

Sympatická speváčka je aktívna na viacerých frontoch – vo vzdelávaní sa i na hudobnom poli.

slovakia

left justify in out

Talentovaná umelkyňa sa na Madeire ďalej vzdeláva. Okrem štúdia nového jazyka získala diplom na jednej z TOP 10 vysokých škôl v USA, na Cornell University v odbore digitálny marketing, a pokračuje ďalej. Nezaostáva ani v ďalšom napredovaní v oblasti zdravého životného štýlu.

 

„Trikrát do týždňa cvičím a cez víkend chudne aj pes, smeje sa. So svojím štvornohým parťákom chodí na dlhé túry,  s kamarátmi-muzikantami zase  na koncerty iných umelcov.

 

 

Celeste sa v máji sa vrátila do jedného zo svojich domovov, na Slovensko, aby okrem iného natočila nový videoklip ku skladbe Make Me.  Videoklip s nádychom nostalgie vychádza z vizuálneho konceptu 80. rokov a je ďalšou predzvesťou novinkového albumu, ktorý  pripravuje na jeseň tohto roka.

 

 

Na hudobnej časti piesne sa autorsky podieľal overený spoluautor Matej Vávra: „Pri novom singli Make Me sme sa so Celeste držali vibu 80. rokov. Song je svižný, hravý a chceli sme ním dosiahnuť príjemné, energické počúvanie, ktoré poslucháčov nakopne. Verím, že si ho ľudia  budú užívať rovnako ako my.“

 

Speváčka dodáva: „Chceli sme dosiahnuť pocit jemnej letnej nostalgie a pritom zostať vo veselom naladení. Je to také príjemné spomínanie na obdobie, ktoré máme už za sebou. Počas tvorby som si predstavovala, ako pozerám staré filmy, počúvam a tvorím bezstarostné skladby, vidím pláže plné ľudí.“  

 

img

 

S prichádzajúcou letnou sezónou je singel Make Me aj spôsobom, ktorým chce vrátiť radosť zo starých čias. Vo videoklipe ich zastupuje mužská postava, ktorú zahral Richard Autner.

 

„Skladba nie je o žiadnom mužovi z môjho života. Snažili sme sa vyjadriť staré časy, spomienky, tak ako sa nám vracajú, a táto postava je ich symbolom,“ vysvetľuje.

 

„Videoklip vznikal v bratislavskom klube Luna Bar a v apartmáne hotela Devín. Samotný scenár tvoria tri časti, chapters, pričom každá z nich vykresľuje rôzne fázy vzťahu,“ prezrádza režisér videoklipu Martin Miko.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies