Celeste Buckingham strávi Štedrý večer s priateľom

NETKY.SK • 24 December 2015, 09:58 • 2 min
Celeste Buckingham strávi Štedrý večer s priateľom

BRATISLAVA - Slovenská speváčka americko-švajčiarskeho pôvodu Celeste Buckingham trávi tohtoročné vianočné sviatky na Slovensku s priateľom Matějom.

slovakia

left justify in out

„Minulý rok som bola u rodičov v Amerike, tento rok budem na Slovensku alebo v Čechách s Matějom a s našimi blízkymi kamarátmi a nebudem robiť absolútne nič, len si užívať to voľno,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA.


Slovenské Vianoce pritom nezažije po prvý raz. „Už som mala dvakrát slovenské Vianoce s Martinom (Martinom Harichom, pozn. red.) a to bolo tiež úžasné. Videla som prvýkrát kapra vo vani, strašne som sa potešila, že čo to je a rozosmialo ma to, lebo v Amerike to nemajú. Na Slovensku sú Vianoce veľmi príjemné, také menej komerčné ako v Amerike. Tam Vianoce začínajú už v septembri, tu je to také pokojnejšie, tak isto ako Halloween. Páči sa mi to tak. Nie je to úplne o tom náboženstve, skôr ide o takú úctu, je to čas, ktorý by ľudia mali tráviť spolu, kľudne a šťastne,“ poznamenala Buckingham.


Celestina mama sa, naopak, vždy na Vianoce doslova zblázni. „Všade sú samé ozdoby a Santovia a mama robieva v období Vianoc často večierky, vždy pozve celú rodinu, takže dom je úplne plný. Robieva párty týždeň pred Vianocami, potom tak tri dni pred, potom je Christmas dinner a potom býva ďalšia párty a ešte jedna na Nový rok. U nás je vždy veselo,“ priblížila 20-ročná rodáčka z Zürichu. „Mama je totálne zamilovaná do Vianoc, je to jej obľúbený čas roka, vždy sa na Vianoce zblázni a ozdobí celý dom zvonku a zvnútra, celý je červený a zelený a zlatý. Hneď po Thanksgivingu ide kúpiť strom, mega obrovský, taký, že sa ani nezmestí do domu, takže ho otec musí skracovať, aby sa vošiel do obývačky. Ona sa síce zblázni, ale je to super, taká príjemná atmosféra, tradičné americké Vianoce, dvadsiateho štvrtého sa podáva Christmas dinner, potom sa prespí a ráno sa otvárajú darčeky,“ priblížila známa interpretka.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona