Celeste Buckingham sa začala plesová sezóna

NETKY.SK • 12 Január 2017, 10:48 • 2 min
Celeste Buckingham sa začala plesová sezóna

BRATISLAVA - Speváčku Celeste Buckingham čaká do konca februára viacero vystúpení v rámci plesovej sezóny.

slovakia

left justify in out

„Budem hrať v nasledujúcich týždňoch osem alebo deväť plesov, väčších aj menších, na čo sa teším, aj keď zháňať šaty je trošku komplikované... Ja sa zároveň necítim na plese v pohode, keď si dám niečo sexi. Nie som totiž žiadna femme fatale, je mi príjemnejšie, keď som na takej udalosti za tú krehkú bytosť - napriek tomu, že vnútorne vôbec taká nie som,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Mladá rodáčka z Zürichu vraj ľudí rada prekvapuje. „Baví ma na tom to, že sa postavím na pódium v jemných princeznovských šatách a zrazu zajačím tým mojím rockerským chraplákom a ľudia nechápu. Ja som skrátka taký typ človeka, taký provokatér. Rada skúšam, čo ľudí prekvapí, čo ich poteší, čo nepoteší a neskúšam to len spevom, ale vo všeobecnosti stále. To som zdedila po svojom otcovi, takto ma nakazil,“ poznamenala Celeste, ktorá tento rok chystá viacero noviniek. „Riešim teraz veľa predprodukčných vecí, chystám nové pesničky, chystám aj album, mám všelijaké fotenia a koncom februára odchádzame ďaleko preč točiť jeden špeciálny videoklip. Do začiatku jari však neplánujem s ničím novým vychádzať von,“ uviedla.

 

 

Okrem práce si Buckingham tento rok vyčlenila čas aj na dve dlhšie dovolenky. „Teším sa, že mám naplánovaný už celý rok 2017. Každý jeden deň, keď sa niečo deje, máme zapísané, čo má kto riešiť alebo odovzdať, či už sa to týka mňa alebo kohokoľvek z môjho tímu. A prvýkrát v živote som si vopred naplánovala aj dve dovolenky dlhšie ako na dva dni. Neviem ešte kam pôjdem, ani s kým, ale zarezervovala som si čas zakaždým na dva, tri týždne. Chcem si totiž trošku pocestovať. Cestujem síce veľa kvôli práci a rodine, no stále chodím na tie isté miesta. To mi síce nevadí a uvedomujem si, že mám šťastie, že vôbec môžem cestovať, ale na druhej strane nechcem čakať, kým budem staršia. Chcem si užiť trochu voľna aj teraz. Nehovorím, že budem za chvíľu stará, ale rýchlo to beží - v mojom prípade veľmi rýchlo, tak chcem tento rok stihnúť aj nejaké iné veci ako len prácu. Chcem sa ísť konečne niekam poriadne opaľovať!“ usmiala sa speváčka.

 

Sympatickú tmavovlásku však na jej cestách zrejme nebude sprevádzať žiadny partner a to i napriek tomu, že s Matějom Vávrom, s ktorým sa nedávno rozišli, sú stále blízki priatelia. „Matěj je stále môj najlepší kamarát a bude dlho. Na druhej strane, to, že som free, je mi veľmi príjemné, aj keď je mi to neznáme. Pomaly si na to zvykám a musím uznať, že sa necítim osamelá, ale konečne samostatná. Dlhé roky som šla z jedného dlhého vzťahu do druhého, šesť rokov som žila vo vážnych vzťahoch a to mám len dvadsaťjeden, takže skoro nikdy som nemala ten čas byť pravidelne len sama so sebou,“ priznala mladá umelkyňa, ktorá si teraz užíva predovšetkým pokoj. „Teraz mám kľud a nič nehľadám ani nič nečakám a vôbec mi to nevadí. Zároveň, odkedy som single, strašne veľa báb sa so mnou chce kamarátiť. Neviem prečo, asi ich láka, že je žena sama, tak jej dávajú najavo svoju priazeň a podporu. Kým si niekoho nenájde - potom sa na to vykašlú,“ zasmiala sa Buckingham, pre ktorú je však veľmi dôležité zachovať si po rozchode s človekom priateľstvo. „Vždy som sa o to snažila, ako teraz s Matějom, tak aj s Maťom Harichom. S ním sme kamoši doteraz a to naozaj nehovorím len tak. Nevoláme si každý deň, ale keď hocičo treba alebo niečo riešime pracovne alebo sa niekde stretneme, vždy sa z toho tešíme. Nie je tam žiadna taká trápna chvíľa ani nenávisť alebo agresivita. Ja som sa v živote takto nerozišla a ani to neplánujem,“ poznamenala známa interpretka.

 

Do vzťahu s bývalým partnerom by sa však podľa vlastných slov zrejme nevracala. „Aj keď nikdy nezatváram dvere definitívne, človek už v srdci vie, že sa k niekomu už nikdy nevráti a aj keby sa vrátil, tak si je vedomý, že by to už nebolo to, čo to bolo. Človek má podľa mňa v sebe skôr tú nostalgiu a keď sa dáte po čase dokopy s niekým, s kým ste boli dlho, tak i napriek tomu, že môžete byť do seba znovu zamilovaní, už je tam ten zvyk a nie nádych nového. A ja hľadám práve taký vzťah, že sa ráno zobudím a neviem presne, čo mám čakať. Toto si ja prosím... Ja som skrátka dobrodružný bláznivý typ a potrebujem k sebe presne takého istého blázna ak nie ešte väčšieho. Matej bol dostatočný blázon, s ním sa dá hocičo a hlavne je strašne vtipný, takže s ním sme tento problém nemali,“ uzavrela Buckingham.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona