Celeste Buckingham prežíva s priateľom hlboké prepojenie

NETKY.SK • 15 December 2015, 15:09 • 2 min
Celeste Buckingham prežíva s priateľom hlboké prepojenie

BRATISLAVA - Slovenská speváčka americko-švajčiarskeho pôvodu Celeste Buckingham si nadovšetko váži duševné prepojenie, ktoré momentálne prežíva so svojím partnerom Matějom Vávrom.

slovakia

left justify in out

Počiatočná zaľúbenosť, ktorú k Matějovi mladá speváčka cítila, ju však podľa vlastných slov uvádzala do pomykova. „Ja sa považujem za vcelku sebavedomú a samostatnú ženu, ktorá nikoho nepotrebuje, preto keď sa zrazu zamilujem, vždy ma to strašne štve, lebo som zrazu na tom človeku závislá. Viem síce fungovať aj sama, ale človek vnútri v sebe zrazu tak bojuje, hovorím si 'Mohla by som ísť robiť si svoje veci, ale nechcem, ja chcem byť tu s tebou a venovať sa tebe.' Vždy je to pre mňa boj. Časom sa s tým síce vyrovnám, ale trvá mi to vždy strašne dlho,“ priznala v rozhovore pre agentúru SITA.

 

O tomto vnútornom rozpore pojednáva i pieseň Loving You, ktorú Buckingham zverejnila koncom októbra. „V Loving You spievam, že sa cítim ako topiaci sa idiot, že som jednoducho blbá, ale chcem ťa a viem, že je to pre mňa dobré, ale môj mozog a logika mi to nedovolí, musí to spracovať veľmi pomaly a postupne,“ vysvetlila speváčka. Vávra vraj na začiatku ich vzťahu prežíval to isté. „Naňho toho bolo tiež na začiatku veľa, zrazu prišiel X Factor, manažér, producent, začínal si budovať kariéru, musel zarábať a do toho nová frajerka, ešte k tomu cudzinka. Obaja sme boli takí neistí, nevedeli sme, čo máme robiť. Srdce vedelo, čo chcelo, ale mozog nás stále brzdil, často sme si hovorili, že sme sa snáď zbláznili, že to nemá zmysel,“ poznamenala 20-ročná rodáčka z Zürichu.

 

Okolie čerstvému vzťahu spočiatku tiež veľmi nefandilo. „Ľudia sa nás pýtali, či sme si istí a čudovali sa, pretože keď sa na nás niekto pozrie, zvyčajne si hovorí, že sa k sebe vôbec nehodíme. Je totiž pravda, že sme z úplne iných svetov, detstvo, jazyky, výzor, nikde by ste nenašli paralelu, takže ľudia pochopiteľne nevnímali tú šnúru, ktorá nás od začiatku spájala a spája doteraz. Logicky si mysleli, že sme si k sebe našli cestu vďaka hudbe, no aj tú robíme každý úplne inú,“ namietla známa interpretka.

 

Na Matějovi ju vraj v prvej chvíli upútala jeho duša. „Ja som sa tiež spočiatku čudovala, prečo sme vlastne spolu, čo ma na ňom tak láka a potom mi došlo, že to je celá jeho duša. Vidím v nej veľa dobra a čistoty,“ uviedla Buckingham, ktorá si podľa vlastných slov s Matějom rozumie najmä po spirituálnej stránke. „Nie je to o tom, že sa mi neviem ako páči alebo že je muzikant. To je síce super, ale ide tam hlavne o tie okamihy, keď sa na seba pozrieme a cítime to prepojenie,“ priblížila speváčka. „Pred pár týždňami som napríklad robila rozhovor, počas ktorého sme sa pozerali s Matějom do očí a zrazu sme sa rozplakali, úplne bezdôvodne, neboli sme nešťastní, usmievali sme sa a zrazu to prišlo, ten moment... A to som pri ňom vnímala už od začiatku. Stačilo, že vošiel do miestnosti a hneď som pocítila zmenu atmosféry,“ dodala.

 

Sympatická umelkyňa je presvedčená, že ľudia, ktorí sú si dušou podobní, sa v živote raz určite nájdu. „Neverím v nejaké čáry máry fuk, ale som si istá, že ľudia, ktorí sú si blízki dušou a sú si podobní, sa nejakým spôsobom nájdu. Či už sú to kamaráti alebo rodina, priateľ, manžel, dokonca aj deti... Je jedno, ako je ten človek vo vašom živote zakomponovaný, skrátka ho tam máte,“ uzavrela Buckingham.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies