Celeste Buckingham pracovala na novom singli aj videoklipe

NETKY.SK • 23 August 2012, 21:07 • 2 min
 Celeste Buckingham pracovala na novom singli aj videoklipe

Celeste Buckingham pracovala na novom singli aj videoklipe - Celebrity Speváčka Celeste Buckingham nahrala nový singel a hneď k nemu nakrútila videoklip. Skladbu s názvom Never Be You naspievala pod taktovkou svojich producentov Martina Šrámeka a Andreja

slovakia

left justify in out

img

Speváčka Celeste Buckingham nahrala nový singel a hneď k nemu nakrútila videoklip. Skladbu s názvom Never Be You naspievala pod taktovkou svojich producentov Martina Šrámeka a Andreja Hrušku z bratislavského štúdia Littlebeat. Pri voľbe režiséra klipu rovnako ako v prípade úspešného hitu Run Run Run stavila na mladého umelca. Čerstvo plnoletý režisér Roland Wraník má napriek mladému veku už za sebou spoluprácu s Darou Rolins, Davidom Deylom či Rytmusom.
"Páči sa mi, ako Roland pracuje. Svojím nadšením, profesionálnym prístupom a tým, ako dokáže zhmotniť jednotlivé obrazy a dať im dušu, ma dostal. A to nehovorím o atmosfére, ktorá panovala na pľaci,“ opísala speváčka dvadsaťhodinové nakrúcanie v prostredí reštaurácie Kursalon Trenčianske Teplice a v priestoroch Kúpeľnej dvorany. "Skĺbiť niečie myšlienky, predstavy, hudbu, prípadne tanec s dejovým príbehom nemá byť len prácou, ale i zábavou. Vtedy to má pre mňa osobne zmysel. Som mladý a chcem sa baviť. A nakrúcanie so Celeste ma bavilo od začiatku až do konca,“ prezradil Wraník na adresu 17-ročnej brunetky. Na výsledok ich spolupráce sa môžu fanúšikovia tešiť na konci septembra, na kedy je premiéra nového videoklipu Never Be You naplánovaná. 
Celeste Rizvana Buckingham sa narodila 3. mája 1995 v Zürichu švajčiarskej matke a americkému otcovi, v žilách jej ale koluje po prarodičoch tiež iránska, írska, anglická a ruská krv. Multikultúrne prostredie, v ktorom vyrastala, ovplyvnilo nielen jej záujmy, ale odráža sa i v jej tvorbe. Hudbe sa venuje od útleho veku, svoje prvé vystúpenie na verejnosti absolvovala už ako trojročná, keď prerušila istý koncert, vyžiadala si mikrofón a kapelu poprosila o hudobný sprievod. V dvanástich začala sama písať texty, jedna z jej prvých piesní je Blue Guitar. V súčasnosti žije striedavo v Bratislave a v USA. Hovorí plynulo štyrmi jazykmi a prijali ju na dve prestížne hudobné školy v USA - Berklee College of Music v Bostone a Belmont University v Nashville. Na druhú menovanú v septembri tohto roku nastúpi. 
 
Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona