Celeste Buckingham nesúhlasí s Trumpom: Vrátila mu peniaze, ktoré od neho dostala

NETKY.SK • 30 August 2016, 14:38 • 2 min
Celeste Buckingham nesúhlasí s Trumpom: Vrátila mu peniaze, ktoré od neho dostala

BRATISLAVA – Donlad Trump svojimi výrokmi rozdeľuje nielen Ameriku, ale aj celý svet. S jeho názormi nesúhlasí aj speváčka Celeste Buckhingham, ktorá dostala od amerického miliardára peniaze na rozbeh svojej kariéry.

slovakia

left justify in out

Donald Trump dal pred tromi rokmi Celeste 25-tisíc dolárov, ktoré jej pomohli rozbehnúť jej speváčku kariéru. Miliardár sa stal republikánskym kandidátom na prezidenta a speváčka je z jeho výrokov znechutená.

 

Trump sa vo svojich predvolebných kampaniach obúva do utečencov, imigrantov a aj ľudí tmavej pleti. Jedným s jeho sľubov je aj výstavba múru na hranici s Mexikom.

 

Celeste sa rozhodla, že Trumpovi kvôli jeho názorom vráti peniaze, ktoré od neho dostala. "Keď som zistila, aké má názory, tak som všetko vrátila a povedala som nie, ďakujem. Cením si to, ale zároveň s tým nechcem byť nijak spojená," povedala speváčka s iránsko-americkými koreňmi pre denník Nový Čas a dodala: "Všetko čo on hovorí a ako sa prezentuje je proti tomu, v čo ja verím. Je to úplne proti tomu, aký som ja človek.“



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies