Celeste Buckingham nechce pútať pozornosť svojim súkromím

NETKY.SK • 9 December 2015, 09:34 • 2 min
Celeste Buckingham nechce pútať pozornosť svojim súkromím

BRATISLAVA - Slovenská speváčka americko-švajčiarskeho pôvodu Celeste Buckingham nechce podľa vlastných slov upriamovať pozornosť médií a verejnosti na svoje súkromie. Napriek tomu však nedávno prišla s horúcim videoklipom k milostnej piesni Loving You, v ktorom vystupuje aj so svojim priateľom Matějom Vávrom, a bez servítky v nej verejne vyznala, čo k svojmu súčasnému partnerovi cíti.

slovakia

left justify in out

"Priznala som ľuďom verejne niečo, čo bežne nepriznávam. Ja si naopak veľmi strážim svoje súkromie, no aj keď to bolo pre mňa strašidelné, stálo to za to. Hovoria o tom i reakcie, čo som od ľudí následne dostala. Niektorí mi písali, že som im pripomenula rôzne ich bolestivé životné situácie, ktoré kedysi zažívali a ďalší zas, že aj keď to nie je celkom ich šálka kávy, tak sa ich to predsa len dotklo, že tam cítiť tie emócie a je to fakt silné,“ povedala 20-ročná rodáčka z Zürichu v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Vložiť do piesní city sa podľa mladej interpretky vždy oplatí. "Vždy sa podľa mňa oplatí, keď človek do toho, čo robí, dá nejakú emóciu. Aj keď sa toho v prvej chvíli bojí, stojí to za to. Ja to vždy tak robím,“ poznamenala speváčka.


Známa brunetka však napriek tomu piesňou ani klipom nechce poukazovať na svoje a Matějovo súkromie. "My nie sme takí, že by sme chceli pútať pozornosť tým, čo s kým robíme v súkromí, ale práve tým, čo robíme v práci. Chceme ľudí osloviť našim umením, ak to tak môžem nazvať, ktoré robíme celou dušou,“ uzavrela Buckingham.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies