Celeste Buckingham má rada jasno vo vzťahoch

NETKY.SK • 7 Október 2016, 11:37 • 2 min
Celeste Buckingham má rada jasno vo vzťahoch

BRATISLAVA - Slovenská speváčka švajčiarskeho pôvodu Celeste Buckingham vraj mužov nikdy nevodí za nos. Ak ju niekto zaujme, snaží sa čo najskôr si to s dotyčným vyjasniť.

slovakia

left justify in out

„Celý život žijem tak, že mám vo vzťahoch od začiatku jasno. Nemám rada také to 'A čo teraz? Má ma rád, nemá ma rád... ' Na to nemám energiu ani čas a ani to tak nechcem mať. Je to obrovská neistota, takže keď sa to dá už na začiatku nejako vydiskutovať a vyriešiť, tak prečo nie,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA. „Niekedy sa to nedá ovplyvniť. Je mi jasné, že nemám kontrolu nad všetkým, ale keď to ide a naozaj chcete s niekým byť a bývať, viesť spoločný život, možno mať rodinu a deti, cestovať a vyvíjať spolu kariéry, tak to je obrovská zodpovednosť a človek to nemôže brať len tak,“ poznamenala.


Keď už je raz mladá speváčka vo vzťahu, vkladá doň podľa vlastných slov naozaj všetko. „Keď už mám nejaký vzťah, tak by mal trvať a keď už by sa mal rozpadnúť, tak naozaj len za veľmi naliehavých okolností. Ja nie som človek, ktorý by si chcel z niekoho strieľať alebo si raziť vo vzťahu prílišnú slobodu. Pri mojom životnom štýle je totiž veľmi ťažké mať normálny vzťah, takže keď už, tak to musí byť fakt navážno. S bývalým sme boli spolu štyri roky a rozpadlo sa to až vtedy, keď sme už naozaj nevedeli, ako to zachrániť. Napriek tomu sme však robili všetko pre to, aby sme to udržali. S Matějom (Matěj Vávra, pozn. red.) sme dnes spolu dva roky a tiež to beriem brutálne vážne. Asi som v tomto dosť stará na svoj vek,“ zamyslela sa 21-ročná rodáčka z Zürichu.

 

Väčšina jej vzťahov pritom vraj vznikla z dobrého kamarátstva. „Ja som bola vždy tá najlepšia kamarátka, s ktorou potom začali chalani chodiť. Mala som to tak aj na strednej, vždy som bola dobrá kamoška toho chlapa a po niekoľkých mesiacoch alebo aj rokoch sme sa do seba zamilovali a vznikol z toho nejaký vzťah. Už sa mi to stalo asi tri alebo štyrikrát. Nikdy som nebola tá, ktorú vidíte na ulici a poviete si, že 'Wau, tak tú by som chcel!' Ja sa tak skrátka neobliekam ani neprezentujem, ale pokojne si so mnou môžete sadnúť, dať si so mnou pivo a hovoriť mi o svojej frajerke. A na druhej strane, čo je lepšie, ako chodiť s najlepším kamarátom? To je oveľa hlbší vzťah, môžu sa v ňom riešiť oveľa väčšie veci. Matěj je tiež môj najlepší kamarát, teda mimo to, že ho milujem... Keby nebol môj priateľ, tak sme podľa mňa najlepší kamoši,“ zasmiala sa Buckingham, ktorú podľa vlastných slov vždy priťahovali muzikanti. „Asi preto, že s muzikantmi si rozumiem čo sa týka môjho životného štýlu a tvorby. Len raz som chodila s človekom, ktorý nebol muzikant. Bol zubár, ale po nociach robil zas DJ-a, takže tiež svojím spôsobom žil hudbou a miloval ju,“ prezradila Celeste, ktorej najkratší vzťah trval vraj rok. „Ja viem, že je to v mojom veku nezvyčajné, mladé baby to dnes takto nezvyknú robiť, ale takto mám menej starostí, ako keby sa mi tie vzťahy rýchlo striedali. Ja som to mala vždy takto nastavené, inak ma to nelákalo - to som bola vždy radšej sama. Načo niekoho ťahať do môjho života, keď viem, že tam o pár mesiacov už nebude alebo ten človek ma už za pár mesiacov nebude chcieť... Ja fakt potrebujem vo vzťahu partnera, ktorý chce so mnou prežiť to najlepšie, ale aj to najhoršie. Neznamená to, že s dotyčným plánujem celý život, ale ten čas nemôže byť stratený, je jedno, či to bude do smrti alebo na rok,“ uzavrela.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona