Celeste Buckingham má plné ruky práce

NETKY.SK • 2 September 2015, 15:20 • 2 min
Celeste Buckingham má plné ruky práce

BRATISLAVA - Slovenská speváčka americko-švajčiarskeho pôvodu Celeste Buckingham plánuje september zasvätiť predovšetkým prípravám nového videoklipu.

slovakia

left justify in out

„Ideme teraz točiť klip k novému singlu, ktorý vyjde asi koncom septembra. Je toho skutočne veľa, musíme všetko plánovať, natáčať a nacvičovať, aby to bolo pripravené. Bude sa točiť na Slovensku,“ prezradila v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Koncom októbra by mladej speváčke mal vyjsť aj nový album. „Deje sa toho naozaj veľa, chystáme aj album a potom idem ešte naspäť do Ameriky a zas sem a do Anglicka a do Nemecka,“ vymenovala. Voľno si speváčka vraj neužila ani počas leta. „Nemala som v lete žiadne dovolenky, pracovala som, ale to je len dobre, lebo som robila v Amerike a bola práca, no na druhej strane som nemala ani pár dní pre seba, takže trošku šialenstvo,“ podotkla.

 

Ako naznačila 20-ročná rodáčka z Zürichu, možno si čoskoro zahrá v americkom filme. „Bola som na kastingu a na čítačke a teraz čakáme, kým príde potvrdené, že ma chcú. Hrala by som hlavnú postavu. Nie je to muzikál, ale je tam veľa hudby a hlavná postava je rocková speváčka, ktorá trpí nejakou situáciou,“ priblížila Celeste. K rockovej hudbe má atraktívna tmavovláska podľa vlastných slov veľmi blízko. „Moje idoly sú Janis Joplin, Aerosmith, Steven Tyler a tak ďalej. Veľmi dúfam, že mi to vyjde, bola by to pre mňa obrovská šanca. Nejde mi o nejakú slávu, ale o to, aby som mohla robiť na projekte, ktorý ma fakt baví. Už som čítala celý scenár aj som sa o tom bavila s režisérkou a môžem povedať, že to bude nádherné. Dúfam teda, že usúdia, že som na to dosť dobrá,“ pousmiala sa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona