Celeste Buckingham a Matěj Vávra sa rozišli

NETKY.SK • 1 December 2016, 11:55 • 2 min
Celeste Buckingham a Matěj Vávra sa rozišli

BRATISLAVA - Speváčka Celeste Buckingham a český hudobník Matěj Vávra sa rozišli. Interpretka potvrdila informáciu v rozhovore pre TV Markíza.

slovakia

left justify in out

"Už keď sme sa s Matějom dávali dokopy, povedali sme si, že budeme spolu, pokým budeme cítiť, že je to vzťah na celý život, pretože obidvaja to tak cítime - že vzťah by mal byť na celý život. Postupom času sme si ale uvedomili, že aj keď sa máme veľmi radi, vzťah na celý život to nie je. Preto sme sa rozhodli ísť každý svojou cestou. Čas je len jeden a je vzácny. Zostávame ale naďalej dobrí priatelia a to je hlavné," uviedla 21-ročná Buckingham.

 

Dvadsaťštyriročný spevák a rodáčka z Zürichu sa spoznali v roku 2014 počas nakrúcania show X Factor, v ktorej Buckingham pôsobila ako porotkyňa a Vávra bol jedným zo súťažiacich. Dvojica sa spolu ukázala aj vo videoklipe k speváčkinej piesni Loving You. Spoluautorka hitu Run Run Run predtým randila napríklad aj s muzikantom Martinom Harichom, s ktorým sa spoznala v show Česko Slovenská SuperStar.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies