Celebrity na odvykačke

NETKY.SK • 10 Marec 2018, 06:30 • 2 min
Celebrity na odvykačke

Ak závislosť prekročí určité hranice je dobré vyhľadať odbornú pomoc. To platí aj pre svetové hviezdy. Viete kto z celebrít tvrdil, že si bol oddýchnuť v kúpeľoch, ale pritom bol na "odvykačke"?

slovakia

left justify in out

Gerard Butler

Herca si iste pamätáte z historického filmu 300: Bitka pri Termopylách. Pretože pri natáčaniach akčných scén so zbraňami Hosana niekoľkokrát prišiel k zraneniu, dlhodobo užíval lieky proti bolesti. Lenže sa mu to nejako vymklo z rúk a herec náhle zistil, že bez nich nejako nemôže existovať. Keď už to bolo vážne na hrane, zbalil kufre a odišiel do "kúpeľov", kde sa snažil na lieky raz a navždy zabudnúť.
 

Eva Mendes

Po natočení filmu Noc patrí nám, mala Eva zo sexuálnych scén, ktoré v rámci snímky absolvovala, tak zlý pocit a výčitky svedomia, že trpela depresiami. Tie utápala v alkohole, takže si radšej nechala pomoc od vyškolených odborníkov.

 

obrazok

 

Ozzy Osbourne

Spevák už celé roky bojuje so závislosťou na "metle ľudstva" i omamných látkach. Prekvapivo ani jedna zo spomínaných vecí nebola dôvodom pre pobyt na odvykačce. Tam Ozzy skončil kvôli tomu, že trpel zvýšenou potrebou sexu. Či antisexuálna liečba pomohla, to je vo hviezdach. Ústavnú liečbu podstúpil aj Ozzyho syn Jack, po ktorom štafetu prevzala dcéra Kelly.

 

Selena Gomez

Speváčka, herečka a módna návrhárka, ktorá v súčasnej dobe opäť randí s Justinom Bieberom podstúpila liečbu pred štyrmi rokmi. Dôvod? Tak ten sa vlastne dodnes nevie. Jej tlačová hovorkyňa do médií vyhlásila, že Selena dobrovoľne trávila čas v istej ozdravnej inštitúcii v Arizone. Avšak hneď potom dodala, že kráska tam rozhodne nebojuje kvôli zneužívaniu návykových látok. Pre mnohých bolo toto tvrdenie ako priznanie pravdy, len sa to nikdy oficiálne nepotvrdilo.

 

obrazok

 

Ben Affleck

Herec sa liečil na luxusnej klinike v Malibu presne pred rokom. Čo ho do takého zariadenia, navyše už druhýkrát, dohnalo? Alkohol, ktorý do seba fešák hádzal viac a častejšie, než bolo treba. Keď ono rehabilitačné centrum Ben navštívil v roku 2001 prvýkrát, hneď cez chodbu býval jeho kamarát a kolega z brandže - Charlie Sheen. Tak aspoň sa mohli lepšie spoznať...
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona