Celebritný manželský pár Björndalen a Domračevová sa rozlúčia na exhibícii

NETKY.SK • 7 September 2018, 14:11 • 2 min
Celebritný manželský pár Björndalen a Domračevová sa rozlúčia na exhibícii

Düsseldorf - Legendárny nórsky biatlonista Ole Einar Björndalen a jeho manželka Darja Domračevová budú hlavnými ťahákmi populárnej biatlonovej exhibície Biathlon Auf Schalke, ktorá sa koná v závere decembra.

slovakia

left justify in out

Osemnásobný olympijský šampión a štvornásobná zlatá medailistka zo ZOH ukončili aktívnu kariéru po minulej sezóne, rozhodli sa však ešte raz ukázať svojim fanúšikom na exhibičnom podujatí na štadióne v nemeckom Gelsenkirchene, kde hráva domáce zápasy bundesligový futbalový klub FC Schalke 04.

 

Preteky zmiešaných dvojíc by malo 29. decembra sledovať približne 45.000 divákov. "Máme vynikajúce spomienky na uplynulé edície Auf Schalke. Sme veľmi šťastní, že si môžeme užiť naše posledné preteky spoločne s mnohými fanúšikmi v aréne. Bude to emotívna a výnimočná rozlúčka," uviedol Björndalen. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies