Celé Tyršovo nábrežie v Bratislave je pod vodou!

NETKY.SK • 4 Jún 2013, 12:12 • 2 min
Celé Tyršovo nábrežie v Bratislave je pod vodou!

BRATISLAVA - Tyršovo nábrežie na petržalskej strane Dunaja v Bratislave je už celé pod vodou. Voda dosiahla po spodok hrádze, ktorá chráni Divadlo Aréna. Zaliate sú aj detské ihriská a areál známej Magio pláže.

slovakia

left justify in out

Voda už dosahuje pôvodnú líniu vriec s pieskom, ktoré rozmiestnili na brehu Dunaja pri chodníku, ale zaplavila aj celé územie Magio pláže za vrecami. Voda momentálne dosahuje úroveň chodníka pod spodným múrom areálu Au Cafe. Kúsok tohto chodníka je ešte priechodný. 

Za Divadlom Aréna vedie cesta smerom do zalesnenej časti petržalského brehu Dunaja, ktorú pravdepodobne voda čoskoro zatopí. Za parkoviskom, ktoré je pri divadle Aréna, už montujú protipovodňové mobilné zábrany. Tie už osadili aj do vynechaných častí múru, ktorý sa tiahne od divadla po Au Cafe. 

Miesto strážia policajti a mestská polícia, a upozorňujú zvedavcov, aby nechodili do zatopenej oblasti. Viedenská cesta je uzatvorená. Na druhej strane na nábreží je už hladina na úrovni múru, ktorý je postavený na brehu a ukotvené lode sú na úrovni cesty. V oblasti nákladného prístavu na bratislavskej strane Dunaja hladina dosahuje úroveň koľajníc prvých nákladných žeriavov pri brehu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies