Celá kampaň 99% by mala stáť do dvoch miliónov eur

NETKY.SK • 21 Február 2012, 07:43 • 2 min
Celá kampaň 99% by mala stáť do dvoch miliónov eur

Celá kampaň 99% by mala stáť do dvoch miliónov eur - Politika Celá kampaň občianskej iniciatívy 99 percent a mimoparlamentnej strany 99 percent - občiansky hlas by do 10. marca nemala presiahnuť hranicu dvoch miliónov eur.

slovakia

left justify in out

img

Celá kampaň občianskej iniciatívy 99 percent a mimoparlamentnej strany 99 percent - občiansky hlas by do 10. marca nemala presiahnuť hranicu dvoch miliónov eur. V rozhovore pre TASR to uviedol jeden z lídrov kandidátky a jej najväčší podporovateľ Ivan Weiss.
      Občianska iniciatíva 99 percent podľa neho už finišuje so správou o výške celkových výdavkov a následné ju verejne sprístupní. "My budeme za politické hnutie reportovať takým spôsobom, ako to zákon hovorí - v celkových číslach. Čo sa týka informačnej kampane, už na začiatku sme sa dohodli, že nebudeme komunikovať individuálne príspevky, a teda jednotlivé výšky, ale tiež vcelku. Jednotliví prispievatelia totiž neboli veľkými nadšencami myšlienky, že presne každý z ich okolia bude vedieť, kto koľko presne dal," priblížil Weiss.
      Občianska iniciatíva hodnotu svojej informačnej kampane po prvý raz zverejnila koncom novembra 2011. Jej celková výška vtedy bola na úrovní 170.000 eur. "Bol to precedens v slovenskej histórii takto transparentne postupovať a dúfali sme, že médiá bude následné zaujímať, čo a prečo chceme v tejto krajine zmeniť," vysvetlil Weiss rozhodnutie priznať výdavky strany ešte v úvode.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona