Cehlárik oslávil premiérový gól pred domácimi: Ľudia boli skvelí

NETKY.SK • 12 Február 2016, 07:55 • 2 min
Cehlárik oslávil premiérový gól pred domácimi: Ľudia boli skvelí

ŽILINA - Skóroval až dvakrát, no iba z jedného gólu sa tešil úprimne. Slovenský hokejista Peter Cehlárik najskôr pomohol Bielorusom dostať sa do vedenia, následne sa na Slovakia Cupe premiérovo zapísal do listiny strelcov v národnom tíme. Radosť z víťazného gólu na 2:1 bola vzhľadom na domáce prostredie o to väčšia.

slovakia

left justify in out

Cehlárik skóroval prvýkrát na začiatku 4. minúty, rukou si však nešťastne zrazil puk do vlastnej siete. Rozhodcovia podľa pravidiel pripísali gól strieľajúcemu bieloruskému obrancovi Nikitovi Ustinenkovi. "Zblokoval som tú strelu, bol to môj gól, môžem to zobrať na seba," referoval po stretnutí Cehlárik.

 

V konečnom dôsledku mu to vôbec nevadilo. Nešťastný teč si vynahradil v 47. minúte, keď po prihrávke Mareka Viedenského zariadil tesný slovenský triumf. "Bolo to v presilovke, snažili sme sa čo najviac strieľať. Mne sa podarilo uvoľniť, Marek mi to tam hodil a zakončil som do prázdnej bránky," opísal Cehlárik rozhodujúci moment.

 

Dvadsaťročný krídelník Luley v Žiline hokejovo vyrástol, motiváciu navyše preto nepotreboval. "Ľudia boli skvelí, nechýbala mexická vlna. Je super, keď môžem byť v domácom prostredí. Dostal som príležitosť hrať v prvej päťke a chcel som sa trošku ukázať," priznal.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona