Čeferin k možným novinkám: Azda nechajú aspoň loptu guľatou

NETKY.SK • 30 Január 2017, 16:24 • 2 min
Čeferin k možným novinkám: Azda nechajú aspoň loptu guľatou

BRATISLAVA - Prezident Európskej futbalovej únie (UEFA) Aleksander Čeferin považuje nedávne návrhy holandského technického riaditeľa Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Marca van Bastena na zmeny pravidiel najpopulárnejšej hry za nevydarený vtip.

slovakia

left justify in out

"Pre mňa je to žart," komentoval Slovinec pre Die Welt prípadné samostatné nájazdy namiesto rozstrelov z 11 m pri potrebe rozhodnúť o víťazovi na šampionátoch či v pohárových súťažiach.

"Ďalší žart," vyjadril sa Čeferin ku kartám pracovne označeným za oranžové - znamenali by vylúčenie na 10 minút. Päťdesiatdvaročný Van Basten vyrukoval aj s myšlienkou zrušiť inštanciu postavenia mimo hry.

"Prečo by sme mali najkrajší šport na planéte modifikovať? Keď registrujeme takéto nápady, zostáva nám len nádej, že lopta naďalej bude guľatá, ak vôbec bude," ironicky vyhlásil 49-ročný funkcionár.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies