Čechovskí Medvedi sa pre finančné ťažkosti neprihlásili do LM

NETKY.SK • 24 Jún 2013, 16:20 • 2 min
Čechovskí Medvedi sa pre finančné ťažkosti neprihlásili do LM

ČECHOV - Úradujúci ruský hádzanársky šampión Čechovskí Medvedi, ktorého hráčom je slovenský reprezentančný brankár Richard Štochl, má finančné problémy.

slovakia

left justify in out

Portál handball-planet.com informuje, že napriek úspešnej minulej sezóne trápia klub ekonomické ťažkosti, pre ktoré sa neprihlásil do nadchádzajúceho ročníka Ligy majstrov mužov. Údajne je dokonca na pokraji zániku a zachrániť ho vraj môže len zázrak. Ak sa ten v najbližších týždňoch neudeje, naplní sa čierny scenár.

Medvedi boli v uplynulom ročníku osemfinalistami LM, v ktorej podľahli len v dvoch dueloch (Flensburgu-Handewitt v základnej skupine a Kielu v osemfinále), pričom to boli ich jediné dve prehry v sezóne 2012/2013. Ruský majstrovský titul i triumf v národnom pohári dosiahli aj s prispením 37-ročného slovenského gólmana bez zaváhania.

Pre nepriaznivú finančnú situáciu už opustili ruský klub niektorí hráči, väčšina z nich zamierila do macedónskeho RK Vardar Pro Skopje. Štochl aj pred necelými dvoma týždňami na vyhlásení výsledkov ankiet SZH, kde si prevzal cenu pre najlepšieho hádzanára SR za rok 2012 (ôsmykrát v kariére), potvrdil, že predĺžil zmluvu s Čechovom na sezónu 2013/2014.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies