Čechova budúcnosť je nejasná, v FC Chelsea by chcel zostať

NETKY.SK • 3 Júl 2014, 14:01 • 2 min
Čechova budúcnosť je nejasná, v FC Chelsea by chcel zostať

LONDÝN - Budúcnosť českého futbalového brankára Petra Čecha v FC Chelsea je stále nejasná, v ďalšej sezóne by mohol pokojne chytať vo Francúzsku, ale aj v španielskych kluboch FC Barcelona a Real Madrid.

slovakia

left justify in out

Najradšej by však naďalej zostal v anglickom klube. Do FC Chelsea by sa po trojročnom hosťovaní v Atléticu Madrid mal v lete vrátiť Belgičan Thibaut Courtois a José Mourinho chce mať z neho jednotku, ktorou bol dlhé sezóny práve Petr Čech. Londýnsky klub preto v súčasnosti očakáva ponuky na kúpu 32-ročného českého reprezentanta. Nie je vylúčené, že zostane aj naďalej v Chelsea.

 

"Bol som v kontakte so Zubizarettom z Barcelony i ľuďmi z Realu Madrid. Toto sú kluby, kam by Petr zvažoval ísť, ak by sa Chelsea rozhodla zbaviť sa ho. Do úvahy by uňho pripadal aj Bayern Mníchov, ale tam majú Neuera. Záujem prejavil aj Paríž St. Germain a komunikoval som aj so zástupcami Monaka. Potom sú tu ešte ligy, do ktorých by Petr nechcel ísť. Patrí tam talianska Serie A, pretože kluby v nej majú problémy," vyhlásil podľa goal.com hráčov agent Viktor Kolář. 

 

Petr Čech doteraz nastúpil počas desaťročia za FC Chelsea v 478 stretnutiach a s klubom získal jedenásť veľkých trofejí. V súčasnosti má s tímom zo Stamford Bridge ešte kontrakt na dva roky. "Má záujem pokračovať. Mourinho mu nepovedal, že s ním neráta," povedal podľa goal.com Kolář a pokračoval: "Petr už nemá 20 rokov. Jeho rodina je spokojná so životom v Londýne. Jeho manželka tam vedie hodiny zumby a deti chodia do školy. Petr je v Chelsea spokojný a o jeho služby je záujem aj po skončení aktívnej kariéry. Mohol by pracovať na niektorej z klubových pozícii. Nedostali sme žiaden signál, že by Petr mal odísť," doplnil Viktor Kolář. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona