Čechov trápili proti Talianom aj črevné problémy

NETKY.SK • 15 Máj 2014, 10:28 • 2 min
Čechov trápili proti Talianom aj črevné problémy

MINSK - Českí hokejisti museli v stredajšom zápase na svetovom šampionáte v bieloruskom Minsku okrem talianskych súperov bojovať ešte s jedným protivníkom, ktorý ich oberal o množstvo síl.

slovakia

left justify in out

Niekoľko Čechov nastúpilo na zápas v Čižovka Arene, ktorý napokon vyhrali 2:0, s črevnými problémami. "Je ich šesť až sedem. Dúfam, že to nebude nič vážne. Mám to tiež, veľmi dobre mi nie je. A to nehrám. Pre chlapcov to muselo byť hrozné," skonštatoval pre web Hokej.cz tréner českého výberu Vladimír Růžička.

 

Zdravotné problémy u Čechov vypukli nečakane, ich príčina nie je zatiaľ známa. Možno pochádzajú z jedla, možno z virózy. Na zápas nenastúpil Vladimír Sobotka zo St. Louis, ktorý mal hrať v útoku s Jaromírom Jágrom a Tomášom Hertlom. Ani ďalší hráči neboli stopercentne v poriadku. "Napokon to zvládli, ale u Tomáša Hertla to bolo na hrane. Keď išiel striedať, bolo mi ho trocha ľúto. Najskôr mal problémy Martin Ševc, teraz zasa Sobotka. Ľahol si na štadióne, bol biely a zelený. Doktor mu dal prášky a odišiel radšej do hotela," doplnil pre Hokej.cz Růžička. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies