Čechov chce proti Slovákom podporiť aj zlatá Samková

NETKY.SK • 17 Február 2014, 18:40 • 2 min
Čechov chce proti Slovákom podporiť aj zlatá Samková

SOČI - Stretnutie s Jágrom si snoubordistka Samková vysnívala pred ZOH ako odmenu za prípadné zlato, skúsený krídelník je v pondelok vyhovel.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Českú hokejovú reprezentáciu by v utorkovom zápase o postup do štvrťfinále na XXII. zimných olympijských hrách v Soči proti Slovensku chcela podporiť aj zlatá medailistka zo snoubordkrosu Eva Samková. "Chcela by som. Dúfam, že budú vstupenky,“ dúfa 20-ročná rodáčka z Vrchlabí, ktorá sa s členmi hokejového tímu ČR na čele s jej idolom Jaromírom Jágrom stretla v pondelok popoludní. Stretnutie so skúseným útočníkom si mladá snoubordistka vysnívala ešte pred ZOH ako odmenu za prípadné zlato. To v nedeľu skutočne získala a vedenie českej výpravy jej vyhovelo. "Bolo to veľmi príjemné stretnutie, posedeli sme si viac ako hodinu. Nevyzeralo to na zorganizované stretnutie. Rozprávali sme sa celkom dlho. Až sa čudujem, že hokejisti mali toľko času," cituje iSport.cz Samkovú, ktorá celý svet zaujala víťaznými fúzikmi v národných farbách.

 

Neobvyklú tradíciu s maľovaním fúzov zaviedla pred troma rokmi počas majstrovstiev sveta v La Moline. Bez odozvy tento zvyk nezostal ani u Jágra. "V utorok proti Slovensku som chcel nastúpiť s fúzmi, ale asi to nespravím. Stačila mi jazda na bicykli zo štadióna do olympijskej dediny. Všetci sa na mňa pozerali ako na blázna. Niekoľko ľudí si dokonca klepalo na čelo. Dúfam, že to bolo pre tie fúziky a nie preto, ako hráme na tomto turnaji,“ zavtipkoval si na svojom oficiálnom Facebooku Jaromír Jágr, od ktorého dostala Samková český reprezentačný dres s jeho číslom 68, venovaním a podpisom všetkých hráčov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies