Čechom nepomôže Židlický, zháňajú Krejčíka na dovolenke

NETKY.SK • 12 Máj 2014, 10:22 • 2 min
Čechom nepomôže Židlický, zháňajú Krejčíka na dovolenke

MINSK - Obranca Marek Židlický neposilní reprezentáciu Česka na majstrovstvách sveta v bieloruskom Minsku. Tréner Vladimír Růžička zvažoval pozvanie skúseného zadáka New Jersey Devils po zranení Romana Poláka.

slovakia

left justify in out

"Nemá to cenu. Hovoril som s ním, nebol mesiac a pol na ľade. Nebolo by ľahké sa do toho dostať," povedal pre iDnes.cz Vladimír Růžička. Židlický nehral od konca základnej časti NHL. Pôvodne sa zo šampionátu už dávnejšie ospravedlnil pre únavu.

 

Do Minska namiesto zraneného Poláka poletí Lukáš Kovář alebo Jakub Krejčík, ktorý je však na dovolenke. "Neviem, kde je presne a či sa do Bieloruska dokáže dostať. Hovoril som mu však, nech počíta s tým, že sa mu možno ozvem, keby sa stalo niečo podobné," priznal pre iDnes.cz Růžička. 

 

Na českej súpiske sú už len dve voľné miesta. Jedno pre obrancu, druhé pre útočníka. Na šancu čakajú priamo v bieloruskej metropole Milan Gulaš z Färjestadu, Lukáš Kašpar z Donecka, Michal Vondrka zo Slovana Bratislava a Martin Růžička z Třinca. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies