Čech vyzýva fanúšikov, aby dali Benítezovi šancu

NETKY.SK • 26 November 2012, 11:25 • 2 min
Čech vyzýva fanúšikov, aby dali Benítezovi šancu

Čech vyzýva fanúšikov, aby dali Benítezovi šancu - Futbal LONDÝN - Petr Čech vyzval fanúšikov Chelsea, aby dali novému trénerovi Benítezovi šancu, keďže ten bol pri svojej premiére vypískaný. 52-ročného trénera privítalo bučanie fanúšikov a skandovanie Je

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Petr Čech vyzval fanúšikov Chelsea, aby dali novému trénerovi Benítezovi šancu, keďže ten bol pri svojej premiére vypískaný. 52-ročného trénera privítalo bučanie fanúšikov a skandovanie "Je len jeden Di Matteo", keď sa vynoril z tunela pred domácim zápasom so City.

Čech chápe odpor fanúšikov voči bývalému trénerovi Liverpoolu, ale požiadal ich, aby podporili nového trénera na Stamford Bridge.
"Bohužiaľ históriu nemôžete zmeniť," povedal Čech pre Sky Sports. "Neviete, čo sa stane v budúcnosti. Pán Benítez bol trénerom Liverpool, teda klubu, ktorý je náš odveký rival a ten odpor pochádza odtiaľ. Ale teraz je tu, aby sa pokúsil niečo zmeniť a priviesť tím opäť k víťazstvám. Musíme mu dať šancu, aby dokázal čoho je schopný."

Český reprezentant tiež vyjadril svoje sympatie bývalému trénerovi Di Matteovi.
"Pre hráča je to vždy zlá správa, pretože ste rovnako zodpovedný za situáciu. Tréner a hráči sú na rovnakej lodi a keď nehráte dobre, tak je to rovnaká zodpovednosť hráčov ako aj trénera," dodal. "Bohužiaľ nie je možné vymeniť celý tím, musí odísť tréner a stalo sa to znovu."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona