Čech uháňal na diaľnici D2 rýchlosťou 217 km/h!

NETKY.SK • 20 August 2014, 15:09 • 2 min
Čech uháňal na diaľnici D2 rýchlosťou 217 km/h!

BRATISLAVA - Dopravní policajti chytili v nedeľu (17.8.) vo večerných hodinách ďalšieho cestného piráta, ktorý sa po diaľnici D2 v smere do Českej republiky rútil rýchlosťou 217 km/h. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

slovakia

left justify in out

"Krátko pred 18.00 h policajti vodičovi osobného motorového vozidla zn. Kia Magentis meracím prístrojom namerali rýchlosť 217 km/h, čím 48-ročný vodič z Českej republiky prekročil najvyššiu dovolenú rýchlosť o 87 km/h," uviedla policajná hovorkyňa. Vodičovi policajti na mieste zadržali vodičský preukaz, nakoľko za tento priestupok mu v správnom konaní hrozí zákaz činnosti do troch rokov a pokuta až do 800 eur.

 

"Polícia preto opätovne apeluje na vodičov, aby dodržiavali predpísané rýchlosti, jazdu prispôsobili stavu a povahe vozovky, poveternostným podmienkam. Precenenie svojich schopností v spojitosti s rýchlou jazdou máva, bohužiaľ, často tragické následky," dodala Považanová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona