Čech Šumský novým hráčom Banskej Bystrice

NETKY.SK • 11 Júl 2014, 07:52 • 2 min
Čech Šumský novým hráčom Banskej Bystrice

BANSKÁ BYSTRICA - Český futbalový stredopoliar Nicolas Šumský sa stal novou posilou Dukly Banská Bystrica.

slovakia

left justify in out

S účastníkom najvyššej slovenskej súťaže podpísal zmluvu na šesť mesiacov. "Keď som si vyberal nové pôsobisko, mal som jedinú podmienku. Prial som si, aby ma do mužstva chcel hlavne tréner, a nie, aby podmienky dohadovali futbaloví agenti," uviedol dvadsaťjedenročný futbalista.

 

Mladý Čech, ktorý vyrastal v mládežníckych akadémiách AS Monaco či River Plate, chce znova reštartovať profesionálnu kariéru. "Na nejaké rozsiahlejšie hodnotenia je ešte príliš skoro, ale v Bystrici sa mi páči. V nasledujúcich šiestich mesiacoch chcem dokázať Dukle, fanúšikom i sebe, že futbal viem hrať a že budem nášmu tímu prospešný," uzavrel Šumský, ktorý pod trénerom Norbertom Hrnčárom odohral celých 90 minút v generálke na prvé stretnutie slovenskej ligy proti poľskému klubu Ruch Chorzów (2:2). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies