Čech spravil najťažšie rozhodnutie v kariére, s Arsenalom chce trofeje

NETKY.SK • 1 Júl 2015, 14:05 • 2 min
Čech spravil najťažšie rozhodnutie v kariére, s Arsenalom chce trofeje

PRAHA - Český futbalový brankár Petr Čech spravil najťažšie rozhodnutie svojej kariéry. Po jedenástich rokoch v drese Chelsea Londýn sa rozhodol pre prestup do tímu miestneho rivala z Arsenalu, a hoci sa stretol s množstvom negatívnych reakcií, verí, že na Emirates Stadium sa dočká ďalších titulov.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný Čech doviedol Chelsea k mnohým trofejam, no po príchode Thibauta Courtoisa stratil pozíciu tímovej jednotky. Na to nebol pripravený a aj preto sa rozhodol učiniť najťažšie rozhodnutie. K dispozícii mal aj ďalšie ponuky, napokon však zvolil Arsenal. "Prišiel široko ďaleko s najlepšou ponukou ako klub, v ktorom dokážem naplniť svoje ambície, a to vyhrať ďalšie trofeje. Chcel som zostať v Premier League, čo taktiež zohralo veľkú rolu," cituje agentúra AP Čechove slová. Ako informujú britské médiá, skúsený brankár prestúpil do Arsenalu za čiastku 11 miliónov eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies