Čech si nebral servítku pred ústa: Takto kritizuje Vysoké Tatry!

NETKY.SK • 20 Marec 2014, 17:00 • 2 min
Čech si nebral servítku pred ústa: Takto kritizuje Vysoké Tatry!

BRATISLAVA – Ostrá kritika. Tomáš Baldýnský píše ironické stĺpčeky pre české Lidové Noviny. Tentokrát napísal o pýche Slovenska – Vysokých Tatrách. Odhalil článok s názvom Katastrofy pravdu o slovenských horách?!

slovakia

left justify in out

Včera sme Vám priniesli veľmi pekne spravené video na pieseň rappera a producenta Pharrella Happy. Video sa natáčalo vo Vysokých Tatrách a ľudia v ňom boli veľmi spokojní. To sa však nedá povedať o Tomášovi Baldýnskom, ktorý Tatry naozaj nešetril.

 

Začal pekne z ostra: „Prídete a hneď na recepcii vás skasírujú o štyridsať eur naviac k tomu, čo ste im už zaplatili, pretože sa behom vášho pobytu odohrá tzv. „víkend“ a za ten je prirážka, čo pred tým buď nevedeli, alebo zabudli, ťažko povedať, nechcú prezradiť.“ Pokračoval odporným jedlom na hoteli a sanitárnym dňom vo „vyhlásenom“ wellnesse.

 

Ďalej o tom, ako musel parkovať ďaleko od zjazdovky, nešiel skibus, musel si kúpiť skipas za plnú cenu, aj keď jazdia len dva vleky, že ho zastavili policajti, atď.

 

Článok je napísaný veľmi vtipne, ale na druhú stranu odhaľuje pravú tvár „slovenských služieb“. Celý článok si môžete prečítať TU!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona