Čech Petr Kramný si zavaril: Podpísal papier, že zostane v Egypte na dobu neurčitú!

NETKY.SK • 4 Október 2013, 14:44 • 2 min
Čech Petr Kramný si zavaril: Podpísal papier, že zostane v Egypte na dobu neurčitú!

HURGHADA – Čech Petr Kramný, ktorý je už dva mesiace zavretý na hotelovej izbe v Egyptskej Hurghade si poriadne zavaril.

slovakia

left justify in out

Kramný, ktorý je zatiaľ jediným podozrivým v prípade vraždy jeho manželky Moniky a dcéry Klárky totiž podpísal Egypťanom dokument, v ktorom nie je jasne napísaný dátum jeho odchodu. „Od 3.8 platí zákaz opustiť Egypt z dôvodov vyšetrovania. Dotyčný potvrdzuje, že mu bol vrátený pas. Uvedomili sme všetky prístavy a letiská, že dotyčný nesmie opustiť krajinu,“ zverejnila tn.cz hlavnú časť dokumentu, ktorý Kramný podpísal.

Podľa tn.cz je aj možnosť, že tam môže zostať až na doživotie. Kramný podpísal tento dokument vo štvrtok, pretože práve vtedy mu vypršal predošlý zákaz. Zatiaľ nie je z ničoho obvinený a polícia ho eviduje ako svedka.

„Už nemám slov. Nechápem, kde naše úrady vzali tento dátum, keď to nie je pravda,“ Reagoval Kramný pre blesk.cz. „Som v koncoch už od ich smrti. Neviem, kedy to peklo tu skončí,“ dodal Kramný pre blesk.cz.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies