Čech Petr Kramný podozrivý z vraždy českých turistiek možno zajtra odcestuje domov!

NETKY.SK • 2 Október 2013, 12:32 • 2 min
Čech Petr Kramný podozrivý z vraždy českých turistiek možno zajtra odcestuje domov!

HURGHADA – Už dva mesiace je zavretý na hotelovej izbe Čech Petr Kramný, ktorý je zatiaľ jediný podozrivý z vraždy jeho manželky Moniky a dcéry Klárky. Vo štvrtok ho čaká rozhodujúci deň.

slovakia

left justify in out

Zajtra sa bude v Egypte opäť rozhodovať o osude Kramného. Tomu totiž po dvoch mesiacoch vyprší dvojmesačný zákaz vycestovania z krajiny, a tak sa bude čakať na to, ako egyptské úrady zareagujú. Ak Egypťania nepredĺžia Kramnému zákaz, alebo ak ho z ničoho neobvinia, český občan sa môže pobaliť a nasadnúť na lietadlo z Hurgady do svojej rodnej zeme.

Podľa televízie Nova však nikto nevie čo sa bude diať. Egypťania vôbec neinformujú české ministerstvo zahraničných vecí, a tak všetci musia čakať na krok egyptskej strany. Počas celého prípadu však egyptská polícia postupuje neštandardne, nespolupracuje a vyzerá to tak, že vďaka ich “spackanej” pitve aj sabotovali vyšetrovanie.

Podľa českých médií sa Kramný návratu obáva, pretože ho doma obviňujú z vraždy.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies