Čech Mertl o Ferrerovi: Krabička cigariet a 2 chyby za hodinu

NETKY.SK • 7 August 2014, 16:19 • 2 min
Čech Mertl o Ferrerovi: Krabička cigariet a 2 chyby za hodinu

PRAHA - Český tenista Jan Mertl je síce hráčom až z tretej stovky svetového rebríčka, ale z času na čas príde na turnajoch - najmä kvalifikáciách grandslamových podujatí - aj do kontaktu s hviezdami tohto športu.

slovakia

left justify in out

"Všetci máme rovnakú šatňu. Nikdy sa nestane, aby sa napríklad Rafael Nadal nepozdravil. Jeho krajan David Ferrer je tiež úplne skvelý," priblížil v správe na serveri iDnes.cz zákulisie tenisových turnajov Mertl. Tridsaťdvaročný rodák z Ústí nad Labem už mal možnosť zahrať si so Španielom Ferrerom, niekdajšou svetovou trojkou a súčasnou sedmičkou, na tréningu. "Je to o niečom inom, on urobí dve chyby za hodinu. Motorová myš, nič nepokazí. Ferrer bude behať celý deň a do toho ešte vyfajčí krabičku cigariet," prezradil odchovanec tenisu v Tepliciach, ktorý bol najvyššie v singlovom renkingu ATP pred siedmimi rokmi - na 163. mieste.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies