Čech má problémy s lýtkom, Arsenalu bude chýbať tri až štyri týždne

NETKY.SK • 4 Marec 2016, 12:01 • 2 min
Čech má problémy s lýtkom, Arsenalu bude chýbať tri až štyri týždne

LONDÝN - Český futbalový brankár Petr Čech bude chýbať londýnskemu Arsenalu tri až štyri týždne. Tridsaťtriročný gólman má problémy s lýtkovým svalom, ktorý si zranil v stredajšom súboji Premier League proti waleskej Swansea City (1:2).

slovakia

left justify in out

Čech je tretím zraneným hráčom Arsenalu, ktorý nepomôže klubu z hlavného mesta v kľúčovom období sezóny. Začiatkom týždňa z hry vypadli pre zdravotné problémy stredopoliari Santi Cazorla a Alex Oxlade-Chamberlain. Česká reprezentačná jednotka vynechá minimálne štyri súboje domácej súťaže, ako aj odvetný duel osemfinále Ligy majstrov na ihrisku FC Barcelona a opakovaný duel Pohára FA proti Hull City.

 

Arsenal je v tabuľke Premier League na treťom mieste, na vedúci Leicester stráca šesť bodov. V sobotu sa "kanonieri" v severolondýnskom derby predstavia na pôde druhého Tottenhamu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies