Čech Kincl nazval Borárosa modelkou! Tvrdý odkaz pre slovenského zápasníka

NETKY.SK • 14 August 2017, 13:35 • 2 min
Čech Kincl nazval Borárosa modelkou! Tvrdý odkaz pre slovenského zápasníka

PRAHA/BRATISLAVA - Po nedávnej prehre Gábora Borárosa na galavečeri OKTAGON 3 so silným francúzskym súperom Mohamedom Sayahom sa na sociálnych sieťach ozval český zápasník Patrik Kincl a dal najavo svoj názor, čo si myslí o prehre a slovenskom zápasníkovi.

slovakia

left justify in out

Odkaz pre Gábora Borárosa:

"Hej Gábor Boráros, nechaj svoje dievčenské výhovorky. Si umelo vytvorená hviezdička, ktorú porazil fighter, ktorý sa o zápase dozvedel tri dni pred ním. Ty ani netušíš čo je MMA. Česko-Slovensko má oveľa väčšie hviezdy, aká ty vôbec budeš. Šampióni Bellatoru, M-1, zápasníci a veteráni UFC. Hanbi sa za to, že týmto ľudom berieš pozornosť ktorú si na rozdiel od teba zaslúžia. Shut the f ***up alebo dokáž ako skvelo sa vieš pripraviť na kohokoľvek. Som ready a pôjdem kľudne i o váhu vyššie aby si neplakal, že welter nedáš. Nadopuj sa ako len najlepšie vieš, zober si svoj rozhodcovský tím aby si si mohol hocikedy oddýchnuť aj tak ťa porazím. Stále si rozprával o UFC ale vsadím sa, že na mňa si netrúfaš!!! Ty modelka....."

 

Patrik Kincl je 28-ročný zápasník, ktorý začal svoju profesionálnu kariéru v roku 2007. Jeho momentálne skóre je 17 výhier a 8 prehier, je zápasníkom prestížnej organizácií ACB kde sa mu podarilo 3-krát vyhrať a 1 prehral. V jednom zápase mu anulovali výhru keď hlavný organizátor zrušil rozhodnutie rozhodcu, podľa neho rozhodca spravil chybu, že zápas ukončil predčasne a tak zrušil výsledok.

 

Zo strany Borárosa zatiaľ neprišlo žiadne oficiálne vyjadrenie, organizácia XFN (Organizácia, kde bude mať Kincl ďalší zápas) je pripravená rokovať s organizáciou OKTAGON MMA. Na základe vyjadrenia zástupcu OKTAGONU MMA Ondreja Novotného z 1. augusta 2017 môžeme očakávať z ich strany skorú a úspešnú dohodu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies