Čečenského podnikateľa zastrelili v centre Moskvy

NETKY.SK • 20 Apríl 2012, 06:55 • 2 min
Čečenského podnikateľa zastrelili v centre Moskvy

ečenského podnikateľa zastrelili v centre Moskvy - Krimi V centre ruskej metropoly Moskva dnes zastrelili čečenského podnikateľa. Ruská polícia má podozrenie, že išlo o nájomnú vraždu, uviedla agentúra RIA Novosti.

slovakia

left justify in out

img

V centre ruskej metropoly Moskva dnes zastrelili čečenského podnikateľa. Ruská polícia má podozrenie, že išlo o nájomnú vraždu, uviedla agentúra RIA Novosti. 
      Podľa vyšetrovateľov neznámi páchatelia zrejme 53-ročného Ilgara Alijeva sledovali a čakali na vhodný moment. Keď jeho auto zastavilo na červenú na križovatke, pribehol k nemu ozbrojený muž a cez okno ho zastrelil. 
      Podnikateľ bol na mieste mŕtvy. Jeho 25-ročnú spolujazdkyňu previezli do nemocnice so zranením hlavy. Polícia v súvislosti s vraždou pátra po niekoľkých mužoch, ktorí podľa svedkov zrejme pochádzali z kaukazského regiónu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona