Cazorla má problémy s achilovkou, hrozí mu koniec sezóny

NETKY.SK • 2 Marec 2016, 08:52 • 2 min
Cazorla má problémy s achilovkou, hrozí mu koniec sezóny

LONDÝN - Španielsky futbalista Santi Cazorla nepomôže Arsenalu Londýn v závere sezóny bojovať o titul v anglickej Premier League. Rýchlonohý stredopoliar má problémy s achilovkou a z toho dôvodu mu hrozí predčasný koniec sezóny.

slovakia

left justify in out

Ako informovali viaceré britské médiá, Cazorla sa zranil minulý týždeň na tréningu. "Vyzerá to tak, že do konca sezóny už nebude k dispozícii. Verím, že ďalšie zranenie už neprídu," vyjadril nádej kouč Arsenalu Arsene Wenger, ktorý začiatkom týždňa prišiel aj o stredopoliara Alexa Oxladea-Chamberlaina. Ten v minulotýždňovom súboji Ligy majstrov proti FC Barcelona utrpel zranenie kolena, keď ho nešetrne zasiahol Javier Mascherano. Kluboví lekári potvrdili, že anglický reprezentant potrebuje dvojmesačnú pauzu.

 

Cazorla má v aktuálnej sezóne smolu na zranenie. Dlho laboroval pre problémy s pravým kolenom. V Premier League stihol odohrať 14 zápasov, ďalších päť pridal v Lige majstrov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies