Cazorla lanári Casillasa do Arsenalu

NETKY.SK • 9 Apríl 2014, 13:23 • 2 min
Cazorla lanári Casillasa do Arsenalu

LONDÝN - Španielsky futbalový stredopoliar Santi Cazorla by sa v lete rád stretol v londýnskom Arsenale so svojím krajanom Ikerom Casillasom a prezradil, že zástupcovia klubu z Emirates Stadium majú záujem o služby brankárskej ikony Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný strážca svätyne "bieleho baletu" sa v tejto sezóne predstavil vo všetkých desiatich zápasoch v Lige majstrov, no v najvyššej domácej súťaži Primera División neodchytal ani minútu - tréner Carlo Ancelotti dáva prednosť Diegovi Lópezovi. 

 

Kapitán Realu Casillas sa v marci vyjadril, že je pripravený odísť z metropoly Španielska po vypršaní kontraktu v roku 2017. Podľa Cazorlu rekordér v počte štartov za národný tím Casillas zváži svoju budúcnosť už počas leta. "Povedal som mu, že ho chceme v Arsenale, ale už predtým sa zaujímal o moje skúsenosti v Anglicku. Jeho situácia je komplikovaná, ale on sa musí rozhodnúť. Angažovať ho chce veľa klubov, vrátane Arsenalu. Podľa mňa by bolo pre Ikera ťažké opustiť Madrid. Vie, čo môže od klubu očakávať a vie aj to, čo by ho čakalo v inom pôsobisku," povedal Santi Cazorla pre Sport360. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies