Cavaniho štart za PSG v nedeľňajšom dueli s Lille je otázny

NETKY.SK • 20 December 2013, 18:18 • 2 min
Cavaniho štart za PSG v nedeľňajšom dueli s Lille je otázny

PARÍŽ - Útočník Paríž St. Germain odletel do rodného Uruguaja pre osobné problémy

slovakia

left justify in out

Uruguajský útočník v službách Paríž St. Germain Edinson Cavani vo štvrtok odletel do svojej rodnej krajiny a je otázne, či nastúpi v nedeľňajšom stretnutí najvyššej francúzskej futbalovej súťaže proti OSC Lille. Dôvodom Cavaniho cesty do vlasti sú bližšie nešpecifikované osobné problémy.

Kouč úradujúceho majstra Ligue 1 Laurent Blanc si nebol istý, či sa jeho zverenec stihne včas vrátiť do Francúzska. "Bude späť do nedele? Nevieme. Dúfam, že áno, ale nemôžem túto otázku zodpovedať," povedal Blanc na piatkovej tlačovej konferencii. 

Cavani v stredu dvoma gólmi zariadil výhru svojho tímu 2:1 nad St. Étienne v osemfinále ligového pohára a na druhý deň odcestoval do uruguajského hlavného mesta Montevidea. "Ak sa stihne vrátiť, neabsolvuje ideálnu prípravu na zápas, ale s tým nemôžeme nič urobiť," dodal tréner lídra Ligue 1. 

Dvadsaťšesťročný Cavani v aktuálnej sezóne nastrieľal 12 ligových a celkovo 18 gólov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies