Cavaniho pokračovanie na Copa America je po otcovej nehode otázne

NETKY.SK • 24 Jún 2015, 09:59 • 2 min
Cavaniho pokračovanie na Copa America je po otcovej nehode otázne

SANTIAGO - Účasť uruguajského futbalistu Edinsona Cavaniho vo štvrťfinále Copa America proti domácemu Čile je otázna.

slovakia

left justify in out

Ako uviedol tréner národného tímu Oscar Tabarez, hráčov otec bol v rodnej krajine účastníkom smrteľnej dopravnej nehody, pri ktorej vyhasol ľudský život. Luis Cavani podľa agentúry Reuters v pondelok večer zrazil a usmrtil 19-ročného motocyklistu, polícia ho zdržala v meste Salto. Pri nešťastnej udalosti šoféroval auto patriace jeho synovi.

 

Tabarez spoločne s celým národným tímom sú pre Cavaniho oporou, no hlavný kormidelník neprezradil, či útočník nastúpi v stredajšom zápase na juhoamerickom šampionáte. "Rozprávali sme sa s ním a má celú našu podporu. Udalosti ho veľmi zasiahli, ako by zasiahli kohokoľvek v podobnej situácii. Necháme mu čas, aby sa s tým vyrovnal," konštatoval Tabarez.

 

Samotný Cavani zatiaľ nepovedal, či zostane s tímom alebo odcestuje domov. V utorok mal ešte absolvovať tréning s mužstvom a následne by malo padnúť rozhodnutie o jeho ďalšom pôsobení na Copa America.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies