Cavaniho incident z Copa América 2015 vtipne zvečnený na zvončeku

NETKY.SK • 13 Júl 2015, 19:09 • 2 min
Cavaniho incident z Copa América 2015 vtipne zvečnený na zvončeku

SANTIAGO – Pamätáte si ešte súboj medzi Čile a Uruguajom na uplynulých Copa América? Do konca života naňho nezabudne ani Edinson Cavani, ktorému Gonzalo Jara počas zápasu strčil do zadku prst.

slovakia

left justify in out

Aby toho nebolo málo, tak rozhodca vylúčil Uruguajčana za jeho následnú reakciu na túto provokáciu. Čile vyhral zápas a potom aj celý turnaj.

Možno by sa dalo nad týmto incidentom uvažovať ako o forme mierneho sexuálneho obťažovania, avšak obaja hráči boli potrestaní a celá záležitosť pomaly zapadala prachom...až doteraz!

Nejaký vtipálek sa rozhodol upraviť svoj zvonček pri dverách takýmto bizarným spôsobom. Keď budete chcieť zazvoniť majiteľovi domu pri dverách, tak budete musieť napodobniť čin Gonzala Jara.

Majiteľ tohto umeleckého zvončeka v súčasnej dobe nie je známy, ale jeho výtvor už stihol obletieť svet. Možno si len Jara takto pripomína zážitok z Copa América... :)

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona