Cavani strelil štyri góly za polčas, Emery: Hral výborne

NETKY.SK • 17 September 2016, 09:20 • 2 min
Cavani strelil štyri góly za polčas, Emery: Hral výborne

PARÍŽ - Na kritiku odpovedal najlepším možným spôsobom. Uruguajský futbalista Edinson Cavani v službách Paríža Saint-Germain strelecky explodoval v piatkovom zápase na ihrisku Caen, keď v prvom polčase zaznamenal štyri góly. Po prestávke sa k nemu pridali Jean-Kevin Augustin s Lucasom a PSG po výsledku 6:0 prerušilo sériu troch duelov bez víťazstva.

slovakia

left justify in out

Na Cavaniho hlavu sa zniesla veľká vlna kritiky po tom, ako nepremenené šance v jeho podaní znamenali remízu Parížanov proti Arsenalu Londýn v utorkovom zápase Ligy majstrov. Uruguajčan proti Caen využil fakt, že po odchode Zlatana Ibrahimoviča do Manchestru United opäť hráva na svojej obľúbenej pozícii stredného útočníka.

 

"Edinson odohral výborný zápas. Ale dobre hral celý tím, som rád, že sme neinkasovali. Hrali sme s intenzitou, nasadením, náš výkon bol vyvážený v obrane i útoku. Na tomto chceme stavať do ďalších zápasov," uviedol tréner PSG Unai Emery.

 

Hru stredovej formácie úspešne režíroval Adrien Rabiot. Dvadsaťjedenročný mladík, ktorého Emery vytiahol z postu stopéra na záložníka, označil výkon proti Caen za najlepší v sezóne. "Boli sme efektívni a to rozhodlo. Toto je pravá tvár PSG a my hráči si musíme dať záležať, aby to tak zostalo," vravel Rabiot.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies