Cavani po zranení trénuje, kouč PSG verí v jeho štart proti Neapolu

NETKY.SK • 4 November 2018, 10:04 • 2 min
Cavani po zranení trénuje, kouč PSG verí v jeho štart proti Neapolu

PARÍŽ - Uruguajský útočník Edinson Cavani sa po pominutí zdravotných problémov zapojil v sobotu do tréningového procesu francúzskeho futbalového klubu Paríž Saint-Germain.

slovakia

left justify in out

Cavani pre zranenie stehennného svalu chýbal v zostave úradujúceho šampióna Ligue 1 v predošlých dvoch zápasoch, na trávniky by sa podľa portálu lequipe.fr mohol vrátiť už v utorňajšom dôležitom súboji Ligy majstrov proti SSC Neapol.

 

"Dúfam, že Edinson nám v utorok pomôže. Vravel mi, že sa cíti dobre a je pripravený na sto percent. Ak zvládne aj pondelňajší tréning, bude v nominácii na zápas," uviedol kormidelník PSG Thomas Tuchel. Mužstvo pod jeho vedením vyhralo v piatok už dvanásty ligový zápas po sebe a po skalpe Lille (2:1) má na čele tabuľky komfortný 11-bodový náskok.

 

V LM však majú Parížania nôž na kroku. Prehra v Neapole by výrazne znížila ich šance na postup do jarného osemfinále. Lídrom C-skupiny je FC Liverpool (6 bodov), nasledujú Neapol (5 bodov), PSG (4 body) a Crvena Zvezda Belehrad (1 bod).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona