Cavani dvoma gólmi vykúpil favorita, PSG do štvrťfinále Ligového pohára

NETKY.SK • 19 December 2013, 10:45 • 2 min
Cavani dvoma gólmi vykúpil favorita, PSG do štvrťfinále Ligového pohára

PARÍŽ - Futbalisti Paríža St. Germain postúpili do štvrťfinále francúzskeho Ligového pohára s odretými ušami. V stredajšom osemfinále museli zverenci trénera Laurenta Blanca vynaložiť maximálne úsilie na zdolanie AS Saint Etienne, nad ktorým zvíťazili 2:1 až po predĺžení.

slovakia

left justify in out

Na presný zásah Edinsona Cavaniho z 25. minúty odpovedal v 78. minúte bývalý hráč PSG Mevlüt Erding. V predĺžení bol dlho patový stav, ktorý napokon rozsekol Cavani druhým gólom v stretnutí v 118. minúte. Paríž mal sťaženú úlohu - chýbal mu suspendovaný švédsky kanonier Zlatan Ibrahimovič i brazílsky stopér Alex, hrať pre zranenie nemohli ani zranení krajní obrancovia Christophe Jallet a Maxwell. "Hráči vydali zo seba všetky sily. Z hľadiska psychiky sme vybojovali veľmi dôležité víťazstvo. Ak by sme tento vyčerpávajúci zápas nezvládli, ťažšie by sa hráčom regenerovali organizmy do nedeľňajšieho ligového šlágra s Lille," povedal Blanc.

Vo štvrťfinále Ligového pohára nastúpi PSG 14. alebo 15. januára na ihrisku Girondins Bordeaux. Ďalšími dvojicami sú Olympique Lyon - Olympique Marseille, FC Nantes - OGC Nice a ESTAC Troyes - Evian TG.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies