Cat Deeley a Patrick Kielty privítali na svete syna

NETKY.SK • 21 Január 2016, 10:27 • 2 min
Cat Deeley a Patrick Kielty privítali na svete syna

LONDÝN - Anglickej moderátorke, herečke, speváčke a modelke Cat Deeley a jej manželovi, írskemu komikovi Patrickovi Kieltymu sa narodil syn.

slovakia

left justify in out

O radostnú správu sa 39-ročná rodáčka z West Bromwich podelila v utorok 19. januára prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "Som viac ako potešená, že môžem oznámiť, že sa nám minulý týždeň narodil synček," napísala dodávajúc, že sa im všetkým darí dobre a sú šťastní. Je to prvé dieťa páru.


Deeley a 44-ročný Kielty sa zoznámili pri moderovaní televíznej šou Fame Academy (2002 - 2003), pričom až na jar 2012 oznámili, že tvoria pár. V septembri toho istého roku sa zosobášili v Ríme.


Catherine Elizabeth „Cat“ Deeley môžu diváci a diváčky poznať z komediálneho seriálu Deadbeat (2014). Známa je však najmä ako moderátorka americkej televíznej šou So You Think You Can Dance (2005), ktorú uvádzala od roku 2006 až do roku 2015. Na konte má päť nominácií na Primetime Emmy a získala dve Critics Choice Television Awards. V roku 2001 jej ako moderátorke programu SM:TV Live (1998 - 2003) udelili BAFTA Children's Award. Venuje sa tiež charite.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies