Časy odletov a príletov na linke Poprad – Londýn sa zmenia

NETKY.SK • 27 Máj 2015, 09:29 • 2 min
Časy odletov a príletov na linke Poprad – Londýn sa zmenia

POPRAD – Nízkonákladová letecká spoločnosť Wizz Air, ktorej lietadlá premávajú medzi Popradom a Londýnom – Lutonom, mení od 5. júna časy príletov a odletov.

slovakia

left justify in out

Prílety lietadiel z Londýna sú avizované na 11:45 a odlety z popradského letiska na 12:15. Naďalej sa však bude lietať štyrikrát do týždňa, a to v pondelok, stredu, piatok a v nedeľu. Novým časom odletov a príletov sa prispôsobilo aj mesto. „Z dôvodu zmeny letového poriadku spoločnosti Wizz Air bude od 5. júna zabezpečená preprava cestujúcich mestskou hromadnou dopravou na Letisko Poprad - Tatry v inom čase,“ informoval komunikačný manažér mesta Poprad Marián Galajda. Odchod spojov č. 43 na linke č. 1 z autobusovej stanice v Poprade smerom na letisko bude o 10:40. Z Letiska Poprad – Tatry bude odchádzať o 10:50, pričom príchod na autobusovú stanicu by mal byť o 11:00. Linka bude premávať v pondelok, stredu, piatok a nedeľu. V rovnakých dňoch premáva aj spoj č. 45, ktorého sa taktiež dotknú zmeny. Z autobusovej stanice bude odchádzať o 12:30, z letiska o 12:40 a na autobusovú stanicu dorazí o 12:50.


Okrem celoročnej linky Poprad – Londýn ponúkne popradské letisko v letnom období aj charterové lety do Turecka a Bulharska. Od 12. decembra tohto roku bude spoločnosť airBaltic opäť prevádzkovať sezónne letecké spojenie Riga – Poprad-Tatry s medzipristátím v poľskej Varšave.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona