Časť Trenčína je bez vody, prevádzku obnovia po 15. hodine

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 13:19 • 2 min
Časť Trenčína je bez vody, prevádzku obnovia po 15. hodine

TRENČÍN - Časť Trenčína ostala bez vody. Počas stavebných prác na modernizácii železničnej trate dnes poškodili vodovod v mestskej časti Sihoť.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií Trenčianskych vodární a kanalizácií (TVK) havária nepostihla obytné časti. Bez vody však ostala krytá plaváreň, futbalový štadión, celá rekreačná časť Ostrov a niekoľko prevádzok.

 

“Momentálne s maximálnym úsilím pracujeme na opravách, o predpokladanom čase obnovenia dodávky vody budeme informovať,” uviedli vodárne vo vyhlásení. Vodárne zatiaľ umiestnili pojazdnú cisternu na Ostrove. Do odvolania je krytá plaváreň uzavretá. Vodárne zároveň upozorňujú, že vo výškových obytných domoch môže vzniknúť problém s kolísaním tlaku vody, prípadne môže voda úplne prestať tiecť.

 

Ako uviedla hovorkyňa Trenčianskych vodární a kanalizácií (TVK) Zdenka Peppelová, haváriu sa už podarilo odstrániť a po 15. hodine budú mať všetky dotknuté prevádzky obnovenú dodávku vody. Havária nepostihla obytné časti. Bez vody však ostala krytá plaváreň, futbalový štadión, celá rekreačná časť Ostrov a niekoľko prevádzok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona