Časť Slovenska dnes zasiahnu búrky, meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa

NETKY.SK • 27 Jún 2016, 19:33 • 2 min
Časť Slovenska dnes zasiahnu búrky, meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa

BRATISLAVA - Meteorológovia dnes varujú pred búrkami, udrieť by mali v niektorých okresoch v Banskobystrickom, Žilinskom a Prešovskom kraji. Utíchnuť by mali okolo 16.00 h.

slovakia

left justify in out

Výstraha prvého stupňa platí pre okresy Poprad, Tvrdošín, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Brezno, Banská Bystrica, Zvolen, Detva, Poltár, Rimavská Sobota a Lučenec. Úhrn zrážok odhadli v Slovenskom hydrometeorologickom ústave (SHMÚ) na 20 až 40 milimetrov. Vietor by mal dosiahnuť rýchlosť 18 až 23 metrov za sekundu.

 

img

 

Predpoveď počasia na pondelok:

Prevažne oblačno a miestami prehánky alebo dážď, ojedinele aj búrky. Denná teplota 19 až 24, na juhu východného Slovenska okolo 26 st. Prevažne severný vietor do 25, v nárazoch do 50 km/h.

 

Utorok:

Oblačno, postupne prevažne polooblačno. V noci miestami, cez deň ojedinele, prehánky a búrky. Nočná teplota 18 až 12 st. Denná teplota 22 až 28 st. Prevažne severný vietor do 25, v nárazoch do 50 km/h.

 

Streda:

Jasno až polooblačno, zrána ojedinele hmla.  Najnižšia nočná teplota 14 až 10, v horských dolinách okolo 8 st. Najvyššia denná teplota 25 až 30 st. Slabý vietor.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies