Časť Kennedyho letiska v New Yorku ochromilo prasknuté potrubie

NETKY.SK • 8 Január 2018, 09:51 • 2 min
Časť Kennedyho letiska v New Yorku ochromilo prasknuté potrubie

NEW YORK - Prevádzku na Medzinárodnom letisku Johna F. Kennedyho v New Yorku, ktoré sa spamätáva z nedávnej silnej snehovej búrky, v nedeľu skomplikovalo prasknuté potrubie.

slovakia

left justify in out

To ochromilo súkromne prevádzkovaný Terminál 4, ktorý v dôsledku poškodeného potrubia napájajúceho systém protipožiarnych postrekovačov zaplavilo zhruba sedem centimetrov vody. Domáce aj medzinárodné prílety a odlety z terminálu majú meškanie, niektoré z medzinárodných letov presmerovali na iné terminály. Z bezpečnostných dôvodov na poškodených miestach prevádzkovatelia vypli aj prívod elektriny.

Podľa Ricka Cottona z Port Authority of New York and New Jersey, ktorá letisko spravuje, je za haváriou potrubia zrejme chladné počasie. "Čo sa stalo na letisku Johna F. Kennedyho je neprijateľné a cestujúci očakávajú a zaslúžia si lepšie," uviedol s tým, že príčinu prasknutia potrubia vyšetrujú ako aj to, prečo nebolo zabezpečené proti počasiu.

Snehová búrka, ktorá sa vo štvrtok prehnala New Yorkom, spôsobila problémy tisíckam pasažierov. Tí museli zostať v lietadlách, dlhé hodiny čakať na batožinu alebo na svoje lety, ktoré boli v mnohých prípadoch zrušené.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies