Cassano nedostal v Parme sedem mesiacov peniaze

NETKY.SK • 27 Január 2015, 16:20 • 2 min
Cassano nedostal v Parme sedem mesiacov peniaze

PARMA - Taliansky futbalový útočník Antonio Cassano sa dohodol s Parmou na ukončení zmluvy a v kariére môže pokračovať v Sampdorii Janov, Interi Miláno či druholigovom Bari.

slovakia

left justify in out

V klube Serie A mu dlžia výplatu za viac ako pol roka. Tridsaťdvaročný Cassano pôsobil v Parme od leta 2013, s piatimi gólmi je v tejto sezóne najlepším strelcom momentálne posledného mužstva tabuľky. Cassano mal v Parme zmluvu do leta 2016.

 

"Sedem mesiacov ma vodili za nos. Nedostal som 4 milióny eur. Nie je však problém iba v peniazoch, vôbec nejde o mňa. V klube sú ľudia, ktorí zarábajú oveľa menej a nedostali ešte ani euro," uviedol Cassano. Parma mala finančné problémy už pred sezónou, prišla preto aj o účasť v Európskej lige a mužstvu odpočítajú po sezóne jeden bod. Situáciu nevyriešila ani zmena majiteľov. Informácie zverejnila Gazzetta dello Sport. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona