Čašníčku prinútil pobozkať mu prsteň, olúpil aj taxikára

NETKY.SK • 29 Október 2013, 11:26 • 2 min
Čašníčku prinútil pobozkať mu prsteň, olúpil aj taxikára

BRATISLAVA/ŽILINA 29. októbra (SITA) - Alkoholom posilnený Žilinčan pri záťahu v meste ohrozoval zbraňou niekoľkých ľudí.

slovakia

left justify in out

Čašníčka mu musela pobozkať prsteň, za odvoz mu dokonca "zaplatil" aj taxikár. Štyridsaťštyriročný Ľubomír si vyslúžil obvinenia hneď z niekoľkých trestných činov, a to z nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami, vydierania, lúpeže a nebezpečného vyhrážania. Žilinčan najskôr úradoval v miestnej reštaurácií. Ako agentúru SITA informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, 20-ročnej čašníčke sa vyhrážal zabitím a prinútil ju, aby mu pobozkala prsteň. Na odchode ešte priložil zbraň na telo 20-ročnému mladíkovi. Akčný hrdina potom nastúpil do taxíka, vodiča sa niekoľkokrát spýtal, či ho má zastreliť a namiesto zaplatenia ho obral o päť eur. S úlovkom si to potom namieril do blízkej herne, kde ohrozoval 30-ročnú prevádzkarku. Spacifikovali ho až privolaní policajti. Zaistili mu zbraň, 13 nábojov aj nôž s pätnásťcentimetrovou čepeľou. Pri dychovej skúške nafúkal 1,54 promile. Obvinený muž skončil vo vyšetrovacej väzbe, v prípade dokázania viny mu hrozí trest na sedem až dvanásť rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies