Čašníčku Kristínu z Matúškova údajne zavraždil Milan, vypovedal aj boxer Tomi Kid

NETKY.SK • 16 Apríl 2015, 18:59 • 2 min
Čašníčku Kristínu z Matúškova údajne zavraždil Milan, vypovedal aj boxer Tomi Kid

TRNAVA - Smrť 27-ročnej ženy z Matúškova v okrese Galanta má podľa polície na svedomí 31-ročný Milan T. z rovnakého okresu.

slovakia

left justify in out

img

 

Polícia ho obvinila z vraždy a porušovania domovej slobody, oznámila trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová. Milana zachytila ako odchádza okolo 7:30 z miesta činu aj bezpečnostná kamera. Podľa TV JOJ je otcom dvoch detí a údajne sa s Kristínou nepoznali.

 

img


Ženu našli v rodinnom dome v obci v pondelok 13. apríla bez známok života. Pitva ukázala, že bola udusená. Na druhý deň zatkli podozrivého muža. "Obvinený aj naďalej zostáva v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľ spracoval návrh na jeho väzobné stíhanie, o ktorom bude rozhodovať v najbližších hodinách prokurátor," uviedla Linkešová.

 

Na polícii aj Tomi Kid Kovács

 

img

 

Páchateľa vychádzajúceho okolo 7:30 z domu zavraždenej Kristíny videl aj známy slovenský boxer Tomi Kid Kovács, ktorý v tom čase bežal so svojími zverencami okolo miesta činu. Podľa televízie JOJ bol Tomi Kid aj svedčiť na polícii. "Je to povinnosť každého občana," povedal Tomi Kid pre TV JOJ.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies