Casillasov prestup do Arsenalu je na spadnutie

NETKY.SK • 25 Júl 2014, 13:34 • 2 min
Casillasov prestup do Arsenalu je na spadnutie

LONDÝN - Podľa španielskeho denníka Sport je na spadnutie prestup brankárskej ikony futbalového Realu Madrid Ikera Casillasa do londýnskeho Arsenalu.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný gólman sa v uplynulej sezóne vytratil zo základnej zostavy "bieleho baletu", miesto v nej mu patrilo len v Lige majstrov, keďže v domácej súťaži dostával od trénera Carla Ancelottiho prednosť Diego López. Vykúpením pre 156-násobného reprezentanta Španielska má byť odchod inam.

 

Spomenutý Sport uviedol, že Casillas by mal uzavrieť na Emirates Stadium kontrakt na päť rokov s konštatovaním, že Real by mohol pustiť svoju ozdobu vzhľadom na dlhoročné zásluhy len za 4 milióny libier. Madridčania získali v lete do bránky aj kostarického reprezentanta Keylora Navasa a Casillasovi by v hierarchii zrejme patrilo až tretie miesto. 

 

Rodák z Móstolesu a odchovanec "Los Blancos" odchytal za ich A-tím 678 zápasov vo všetkých súťažiach. Päťkrát sa stal šampiónom Primera División a trikrát víťazom Ligy majstrov. S reprezentáciou triumfoval na MS 2010 a ME 2008 aj 2012. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies