Casillas vraj stratil post jednotky pre udobrovanie vzťahov v repre

NETKY.SK • 6 September 2013, 15:27 • 2 min
Casillas vraj stratil post jednotky pre udobrovanie vzťahov v repre

MADRID - Španielsky brankár Iker Casillas údajne stratil post jednotky v Reale Madrid pod Jose Mourinhom, pretože upokojoval vypäté vzťahy medzi reprezentantmi v Barcelone a vo svojom klube.

slovakia

left justify in out

V niektorých zápasoch "El Clasica" totiž prišlo na menšie fyzické výmeny názorov, pravidelné obviňovanie rozhodcov zo zaujatosti a hráčov z hereckých výkonov. Casillas nechcel, aby sa následné nepríjemné momenty opakovali medzi spoluhráčmi aj v španielskej reprezentácii. "Je pravda, že v niektorých ťažkých momentoch pri reprezentácii dokázal Casillas stmeliť hráčov napriek tomu, že ich správanie bolo v zápasoch Realu a Barcelony čudné," uviedol tréner európskych majstrov a svetových šampiónov Vicente del Bosque a dodal: "Toto ho nezničilo. Malo to len možno negatívny dopad na neho. V národnom tíme bol kľúčovou postavou udržiavania pozitívnej harmónie."

Situácia sa vyhrotila, keď už bývalý tréner "bieleho baletu" Mourinho tri mesiace po príchode z Chelsea Londýn nepríjemne šťuchol prstom do asistenta trénera Barcelony Tita Vilanovu. Následne sa hráči oboch táborov stretli s trénerom Del Bosquem, aby upokojili situáciu. Podľa šesťdesiatdvaročného kouča bola práve táto situácia hnacím motorom pre Mourinha nahradiť Casillasa v bráne Diegom Lopezom.

Skúsený brankár sa do brány nedostal ani po príchode Carla Ancelottiho a jednotkou v Reale ostáva naďalej Lopez. V kvalifikačnom zápase Španielska vo Fínsku v základnej I-skupine v piatok sa medzi tri žrde možno opäť nepostaví, skvelými výkonmi mu totiž na poste reprezentačnej jednotky konkuruje Victor Valdes z Barcelony.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies